Betalsätt & Finansiering

Betalsätt

Debut.se använder sig av Klarna Checkout samt betalning med Klarna konto eller Klarna faktura. 

Efter betalningen flyttas du tillbaka till beställningsbekräftelsen på www.debut.se

Alla varor förblir Debuts egendom tills dess full betalning kommit bolaget tillhanda. Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Debut förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Debut debiterar 300 kr för icke utlösta varor.

Faktura/delbetalning (Klarna-konto)

Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning sköts betalningen via debut.se samarbetspartner Klarna AB. Betalningsrörelsen och kundtjänsten för betalningsärenden sköts då direkt medKlarna AB. En avgift på 29 kr tillkommer här.


Klarnas kundtjänst 

Webbsida: https://klarna.com/sv/privat/kundservice

Beställningar som överstiger 1000 kr (SEK) kan betalas antingen i delar eller via ett Klarna konto. Om du har handlat i andra butiker med ditt Klarna konto eller med delbetalning, adderas de enkelt till samma konto eller delbetalning.

Då du betalar med faktura eller i delar kontrolleras dina kreditupplysningar i realtid och förutsätter ett jakande svar från Klarna i samband med betalningen. Om du väljer att betala med faktura eller delbetalning måste beställarens uppgifter (namn, adress och personnummer) stämma överens med uppgifterna i befolkningsregistret, annars kan kreditupplysningarna inte kontrolleras och därmed går det inte heller att betala med faktura eller i delar. Du måste ange ditt personnummer i samband med att du betalar med faktura eller i delar. Observera att den första fakturan skickas endast per e-post.